www.dig1coin.se

Google översätt

 

Nya DealShaker - förhandstitt!

Beställ svensk handledning

DealShaker handledningar - Videor

Nya DealShaker

Filosofi för DealShaker

Den grundläggande funktionen hos den nya DealShaker plattformen är inte en plattform för kryptovaluta, utan snarare en ny blandning av sociala nätverk och e-handelsplattform för leverans av varor och tjänster, och om vilken kryptovaluta som ingår i betalningsfaciliteten, med en obligatorisk del i ONE (Onecoin kryptovaluta).

Överväg att de sociala nätverk och e-handelsplattformar är möjliga för de två största tillväxtkapitalformerna på marknaden dessa dagar. Nu blir det två i en.

Planen är att aktivera plattformen i början av nästa vecka* (beroende på IT-teamet). Från det ögonblicket kommer alla att kunna logga in, skapa ett konto, slutföra KYC om det inte redan är gjort ... och vid detta tillfälle kommer den första Deal Shaker-franchisetagaren att vara aktiv (Trinidad och Tobago). Deal Shaker kommer faktiskt att vara ett decentraliserat franchise nätverk över hela landet. Den kommer att visas på språket i det land där du loggar in och i den fiat-valutan i det landet (varje redigerad DealShaker-franchise ligger på franchisetagarnas ansvar). Vem som helst som vet hur man använder Facebook kommer att veta, att hantera den här plattformen också.

Tekniska saker

En plattformsanvändare kommer att kunna köpa ONE på denna. Sök på Google-plats kommer visa dig var exakt köpman finns eller där återförsäljare finns i närheten. Alla data som nu finns på den gamla DealShaker plattformen kommer att genereras på en ny plattform.

Köpmän och erbjudanden

Köpmän får möjlighet att erbjuda sina varor / tjänster i minst 10% ONE / 90% i fiat valuta, upp till 100% i ONE. I vilken % köpmän kommer att acceptera den ena beror på försäljaren, det land där man är belägen, lagarna, samt villkoren för franchisen i dessa länder. Syftet är inte att tvinga säljaren att acceptera så mycket som % av priset i ONE. Ur kundens synvinkel kan det vara dåligt att säljaren endast erbjuder 10% i ONE, men på så sätt kommer de att locka till sig fler köpmän, vilket är viktigast nu. Köpmän är nu de viktigaste, inte köpare. När de är nöjda kommer de alltmer att närma sig mer och mer, mer och mer funktionalitet av ONE kommer att skapas, ett stabilare pris, fler varor i erbjudandet och kunderna blir mer nöjda, inte tvärtom. Köpmän kommer att vara en del av plattformen som en medlem, och de kommer att få möjlighet att köpa en av köpmännens paket. Paket ger dem större marknadsrättigheter, skicka meddelanden till alla medlemmar, rätten till första banderollerna för att söka efter köpare till dessa varor. Köpmän kommer att kunna ladda upp alla typer av dokument i en affär;
-Medlemmar kommer att kunna bedöma köpmän. Den nya plattformen kommer att ha en betydligt ökad antal kategori av varor och tjänster.

Köp på en plattform

Betalning i fiat-valuta kommer att ske via PayPal. Auktioner kommer att vara desamma som på eBay. Planen är att lansera möjligheten att köpa för andra kryptovalutor om några månader, men det kommer alltid att vara en obligatorisk del i ONE.

Handelsutbyte (exchange)

Planen är att detta ska påbörjan i början av januari 2019. (Den första rätten att konvertera ONE till fiat-valuta kommer att vara köpmän och är beroende av % av ONE som de får för erbjudanden (deals).

KYC

Personer som loggar in på plattformen för första gången (spelar ingen roll om de ännu inte är en del av OneLife) kan köra KYC-procedurer på plattformen, liksom alla befintliga OneLife-medlemmar som KYC fortfarande är väntande. Företaget (Jumio) har ansvaret för KYC-förfarandet. Den nya processen kommer att vara omedelbar, visa ditt eget ansikte och passet för kameran, mjukvaran jämför personens biometriska ansikte med passet och godkänner det eller inte. KYC över din mobiltelefon!! Verifieringsföretaget för vår KYC är JUMIO, som följer GDPR, med 130 miljoner verifierade konton!

DealShaker Franchise

Franchisen i det specifika landet kommer att vara ansvarig för alla DealShakers verksamhet i det landet (förhållande till köpmän, godkännande av avtal, proportioner mellan fiat och ONE i avtal, juridiska frågor, översättning av webbplatsen till landets språk, antal kuponger per deal ... allt beror på innehavaren av franchisen i det landet, i samförstånd med företaget självklart. Planen är att varje land har sin egen franchise, men vissa större länder kan ha mer än en franchise, beroende på landets storlek och dess marknad. Företaget ansvarar för utbildning av franchiseägare, inte nätverket.

(Betyder inte att alla dessa funktioner kommer att uppnås på plattformens första dag, men om du ser det här en mycket seriös plan för fullständig utveckling av plattformen).

* Enligt avisering måndag 5 nov, 2018.


Friskrivning! Texten ovan florerar på Facebook och har sänts ut medlemmar sinsemellan. Ingen information har konkret aviserats ut från företaget direkt till medlemmar t-ex via nyhetsbrevet. Detta gör att sajtägaren inte tar något som helst ansvar för huruvida texten stämmer överens med verkligheten eller inte. 

DealShaker handelsplattform

Om 
DealShaker är den första e-handelsplattformen inom OneCoin ekosystemet. Det fungerar som en annonsplattform för köpmän, som erbjuder produkter och tjänster över hela världen. DealShaker etablerar företag-till-företag, konsument-till-konsument och företag-till-konsument kampanj erbjudanden i priskombinationer av ONE och kontanter (EUR). DealShaker-köpmän får minst 50% av priset i ONE. Köpmän kan också acceptera deras fullständiga kupongpris i ONE.

Mission
DealShaker syftar till att stärka alla, som vill delta i att utforma framtidens finanser genom att använda den virtuella masskryptovalutan, ONE, som ett utbyte av värde.

Vision 
DealShaker teamet leds av sin starka passion för en hållbar utveckling av en innovativ plattform, som ger ett av de snabbast växande nätverken i världen möjlighet, att spendera och sälja i fiat (EUR) och kryptovaluta (OneCoin). I en snabbt globaliserande värld är vårt mål, att bli mötescentrum för att handelsfantaster, vandrande äventyrare och alla internetanvändare, leta efter något nytt att göra eller prova, oavsett var de befinner sig. En plattform som rymmer både kund och köpman och tillgodoser deras behov, där handlaren kan vara kund och varje användare kan sälja.