www.dig1coin.se

OneCoin - About

OneCoin Erbjuder Gränslösa, Accessbara och Prisvärda Finansiella Tjänster

Var du än är. Vem du än är.

Genvägar till DealShakerKöpman App • OneForex • CoinCloudOnePay

Vad är OneCoin?

OneCoin är en digital valuta baserad på kryptografi och skapad genom en process, som kallas "gruvdrift" (eng: mining). Precis som serienumret på en pappersräkning, är varje digitalt mynt unikt.

Till skillnad från pengar, utgivna av regeringar, finns det ett begränsat antal OneCoins, vilket säkerställer att de inte kan påverkas av inflationen och är omöjliga att förfalska. Eftersom kryptovalutor inte är knutna till ett visst land eller centralbank beror myntets värde på faktorer, som användbarhet, efterfrågan och utbud.

När man går med i OneCoin blir användarna en del av ett globalt nätverk av miljontals OneCoin-gruvarbetare, som kan välja mellan olika sätt att använda sina OneCoins. Du kan bryta myntet och dra nytta av dess värde. Du kommer också att kunna betala och överföra pengar till och från vilken del av världen som helst.

OneCoins nya och unika blockkedja kommer ställa in en ny industristandard genom, att lagra KYC (Know-Your-Customer) informationen, köras varje minut och skräddarsys efter kund- och handelsbehov.

Med sitt ändliga antal 120 miljarder mynt kommer OneCoin vara en av världens största reservvalutor.

Köpmän

Partnerskap är en viktig del av vår verksamhet, varpå vi har introducerat den mest kraftfulla blockkedjan, som utför fler transaktioner än globala kreditkortsleverantörer.

I linje med vår vision, att skapa en massmarknad för OneCoin, strävar vi efter att säkerställa global användning för myntet och tillgodose handelsbehov. OneCoin är den bästa krytovalutan för köpmän - enkel att använda och med en blockkedja, som körs varje minut.

World Binary

Xcoinx.com

Xcoinx.com tillåter användare att köpa, sälja och utbyta kryptovaluta. Öppet 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, uppfyller Xcoinx.com alla användarnas behov, villiga att dyka in i den innovativa handelsvärlden. Tjänsten är f n vilande i avvaktan på företagets börsintroduktion (IPO).

OneCoin handlas för närvarande inte på några andra valutabörser, eftersom endast Independent Marketing Associates (IMA:s) i OneLife Network kan utvinna ONE och inte är öppen för handel till alla. Alla webbplatser (börser) med kryptovaluta hålls privata, vilket betyder att det är upp till deras ägare, att bestämma vilka valutor som ska listas.

 

Google översättning

 

Vad är OneCoin? - Video

Svensk undertext: Klicka på ikonen till vänster om kugghjulet, när du spelar upp.

Ledningsgrupp

OneCoin Management Team är inriktat på att driva positiv förändring och erbjuda säkrare, snabbare och de billigaste finansiella produkterna och tjänsterna till människor över hela världen. Vi övervakar omsorgsfullt branschen och överensstämmer med alla föreskrifter och uppfyller vårt åtagande gentemot aktieägarna för öppenhet, överensstämmelse och affärskompetens.

Tack vare affärsansvaret hos OneCoin-grundaren och visionären, Dr. Ruja Ignatova, blev företaget den näst största kryptovalutan i världen i början av 2016.

Gå med i den finansiella revolutionen

Framtidens valuta är här för att stanna. Besök Dig1coin på Youtube.

 

Roadmap

Kryptovalutan ONE är kryptografiskt säker, kryptovaluta som tillåter omedelbara och kostnadsbesparande betalningar. Den globala tillgängligheten och det slutgiltiga antalet 120 miljarder ONE gör myntet till en av de största valutorna i hela världen. För att säkerställa sin globala användning fortsätter OneCoin att expandera sitt ekosystem för produkter och tjänster, genom att använda myntet för både användare och handlare. Läs mer om OneCoin's roadmap.