www.dig1coin.se

Om OneLife Network

OneLife Network är ett nätverksmarknadsföringsföretag med ett starkt uppdrag, att leverera engagerande och livsföränderliga produkter. Vi inspirerar våra medlemmar genom starkt ledarskap och utbildning på ett fullständigt spektrum av teambyggande initiativ. Våra oberoende distributörer (IMA) belönas för deras ansträngningar, att bygga en stark affiliate säljkår genom en av branschens mest enkla och dynamiska kompensationsplaner. OneLife Network har chansen att utvinna myntet, använda myntet och dra nytta av både myntets värde och det stora registret av tillgängliga OneCoin produkter.

Mission

OneLife Network är ett nätverksmarknadsföringsföretag, som förbundit sig att förbättra våra medlemmars ekonomiska framtid. Medlemmar, som vill värva nya medlemmar till våra unika e-learning program och innovativa, digitala produkter och verktyg, är berättigade till en bonus- och provisionsplan.

Relationer

För att visa vår uppskattning för våra medlemmar strävar vi efter, att ständigt förbättra och utöka vår portfölj av verktyg och tjänster samt skapa nya möjligheter, att tjäna extra inkomster och öka ekonomiskt oberoende.

Uppdrag

OneLife Network's uppdrag är att möjliggöra en global gemenskap av webbanvändare, att använda ett ekosystem för att göra säkrare, snabbare och billigare transaktioner när som helst, var som helst.

Vison

Vår vision är att erbjuda alternativa betalningslösningar och lika tillgång till finansiell utbildning för människor över hela världen. OneLife Network gör finansiella transaktioner och handel säkrare, enklare och tillgänglig för alla på webben. Vårt ekosystem av virtuella verktyg och tjänster har potential, att öppna nya ekonomiska marknader för gränsöverskridande handel och för att stimulera den ekonomiska tillväxten.

Arbeta hemifrån

OneLife Network's affärsmodell bygger på ett direktsäljkoncept , där medlemmar kan dra nytta av, genom att hänvisa och sälja, våra utbildningspaket om kryptovaluta och ekonomisk förvaltning.

En kraftfull möjlighet
Undersök möjligheterna till vinst genom OneLife-integrerade ekosystem. Vi kommer att förse dig med allt du behöver för att marknadsföra och sälja våra utbildningspaket och digitala produkter och tjänster. Kontakta oss för att registrera dig idag.

Presscenter

Sektion 1 | Sektion 2 | Sektion 3 | Sektion 4 | Sektion 5 | Sektion 6 | Sektion 7 | Sektion 8 | Sektion 9 | Press kit | Presskreditiv

1. Vad är OneLife Network?

OneLife Network är ett växande globalt nätverk, som föddes ur varumärket OneCoin kryptovaluta. OneCoin är en digital valuta och precis som serienummeret på en pappersräkning är varje digitalt mynt unikt. OneCoin har sin egen webbplats, OneCoin.eu, där du kan lära dig mer om den digitala valutan själv, OneCoin blockkedjan och dess banbrytande, transparenta åtgärder.

Vid brytning av OneCoins blir användarna en del av ett globalt nätverk med miljontals OneCoin-gruvarbetare, som kallas OneLife Network. OneLife Network's affärsmodell är baserad på ett direktförsäljningskoncept, där medlemmar kan dra nytta av att hänvisa till och sälja våra produkter, utbildningspaket om kryptovaluta och ekonomisk förvaltning, benämnd OneAcademy.

Sedan starten 2014 har OneCoin varit dedikerad till, att skapa ett mynt lämpat för användning av massmarknaden, som ligger i linje med dess vision, att ge tillgång till finansiella tjänster för alla. Med ett ständigt växande gruvsamhälle och nätverksmarknadsföringsstruktur finns nu ett ekosystem av OneLife-produkter, finansiella lösningar och välgörenhetsprojekt kring det ursprungliga OneCoin varumärket och det expansiva nätverket.

2. Vilka är OneLife Network produkterna?

OneAcademy, en serie e-learning kurser, är OneLife Network's första och mest populära produktlinje. OneAcademy, Från ett gratis nybörjarpaket, Rookie, till mästarpaketet, Infinity (hartagits bort) handlare. OneAcademy erbjuder valmöjligheter för finansiellt intresserade studenter på olika kostnadsnivåer.

OneCoinCloud erbjuder unika molnbaserade produkter för personer, som letar efter lagringslösningar med klientbaserade krypteringsfunktioner. Alla CoinCloud-paket ger säkra datalagringsalternativ, eftersom bara användaren kan låsa och låsa upp filer.

OneTablet är OneLife Network's första fysiska, premiumlinjeprodukt. Utrustad med de senaste tablet funktionerna, erbjuder OneTablet verktyg för att förbättra lärande, utvinning och handelserfarenhet.

OneLife Network planerar, att framlägga ännu mer innovativa produkter i framtiden.

3. Vad är OneAcademy?

OneAcademy är en innovativ plattform för e-learning, som täcker ett brett utbud av finansiella ämnen, inklusive handel, börshandel, kryptovaluta, finansiella analyser, kapitalförvaltning och mer. Programmet på sju (7) nivåer, utvecklat av finansexperter och akademiker, är mycket strukturerat och lätt att förstå.

Kurserna fungerar inte, som en OneCoin handbok för utvinning. De ger istället en detaljerad inblick i ekonomisk förvaltning och lärande om aktuella finansiella trender, som påverkar den globala, finansiella strukturen. OneAcademy innehåller 7 nivåer Finans och 5 nivåer Forex och erbjuder innovativa resurser till studenter som videor, presentationer och tester.

Tre viktiga anteckningar
1) Du kan inte utvinna OneCoins om du inte först lär dig om de finansiella marknaderna med OneAcademy.
2) Du kan begära tokens, som du sedan kan skicka för utvinning bara genom, att anmäla dig till OneAcademy; Det är ditt val, som kund, om hur du avancerar framåt.
3) Du kan köpa utbildningsprodukter med OneAcademy, utan att välja att utnyttja OneLife Network's bonus- och provisionsplan.

4. Vad är OneWorld Foundation?

OneWorld Foundation grundades 2015 efter OneCoin's framgång för att hjälpa de utsatta samhällena genom, att ge tillgång till utbildning och information. Stiftelsen fokuserar på att stödja ungdomar och talanger och investera tid och förmåga för att skapa en miljö med positiv inverkan för nästa generations ledare.

5. Vem är OneLife grundaren, Dr. Ruja Ignatova?

Dr. Ruja Ignatova är grundaren av OneCoin, OneLife Network och OneAcademy. Född i Sofia, Bulgarien, driver Dr. Ignatova nu ett företag, som f n är representerad i nästan alla länder och sex kontinenter.

Hon växte upp i Bulgarien fram till 10 års ålder, när hon flyttade till Tyskland. För en ung, hårt arbetande, kvinnlig, utlänning var övergången inte lätt och Dr Ignatova var tvungen, att lära sig ett nytt språk och börja bevisa för sig själv. Hon bodde i Tyskland, som både student och sedan som affärskvinna och utvecklade där hennes entreprenörsanda. Hon fick en Ph.D. i juridik från universitetet i Konstanz, en examen i juridik från Oxford University (M.Jur) och en magisterexamen i juridik från universitetet i Konstanz och en i ekonomi från universitetet i Hagen. Före inrättandet av OneCoin var Dr. Ignatova en associerad partner på McKinsey & Company och ledde en av de största kapitalförvaltningsfonderna i Bulgarien, CSIF, där hon förvaltade över 250 miljoner EUR.

Dr Ignatova utsågs till årets affärskvinna i Bulgarien av Lord Evgeni Minchev 2014 och "Årets internationella affärskvinna" år 2012. Kallad för "Cryptoqueen" av vissa, har Dr. Ignatova blivit en av de bästa kryptovaluta experterna och visionärerna i världen. Ladda ned biografin om Dr Ruja Ignatova.

6. Var finns OneLife Network? Var är kontoren lokaliserade?

OneLife Network har en närvaro, som spänner över sex kontinenter och finns i nästan alla länder (+190 länder i okt 2016).

Bolagets huvudsakliga operativa och administrativa kontor ligger i Sofia, Bulgarien, och flyttade till helt nya kontorslokaler i början av 2016. Med över 180 OneCoin- och OneLife anställda finns också ett operativt center i Hong Kong.

Emedan det finns mycket liten information, som denna, tillgängligt om andra kryptovaluta företag, undanhåller OneCoin inte sitt nätverks globala närvaro eller kontorslokaler, som hemliga.

7. Kan jag gå med i OneLife Network, utan att köpa paket?

Ja, du kan gå med i OneLife Network, utan att köpa något av paketen! Anmäl dig enkelt för en gratis Rookie position. Om du är hårt arbetande kan du tjäna tokens, utan att spendera några medel alls. Du kan tjäna BV-poäng (volymbonus) från ett personligt köp för att kvalificera dig för tokens eller utnyttja möjligheten, att bjuda in personer till OneLife-nätverket. Du tjänar 25% BV på alla deras personligt inköpta BV's och kan enkelt kvalificera dig för tokens. Till exempel, du kan gå med gratis i OneLife-nätverket, bjuda in fyra vänner, som personligen köpt ett Trader paket - och du kvalificerar dig för antalet tokens, som en Trader själv.

8. Som en medlem av OneLife Network, hur kvalificerar jag mig för promotional tokens och utvinner OneCoin kryptovaluta?

OneLife-nätverket har två alternativ för dig att införskaffa tokens:
1) Genom att köpa ett paket, Starter nivå eller högre, kommer ett visst antal tokens att tillhandahållas (begäras). Du kan se antalet tokens, som tillhandahålls per paketnivå på OneLife-webbplatsen.

2) Helt enkelt genom, att ansluta dig till OneLife Network gratis och rekrytera människor, som vill gå med i OneLife Network, kan du även tjäna tokens.

Som en förtydligande notering är tokens instrument, som tillhandahålls av företaget på promotion basis. De ger tillgång till OneCoin gruvpoolerna, men märk väl att företaget inte garanterar, att dina tokens kommer utvinna mynt eller garantera hur många mynt, som kan erhållas.

9. Var kan jag finna ut mer om OneLife Network och relaterade varumärken?

  • OneLife.eu är navet i nätverket med 3,5 miljoner (aug 2018) OneCoin användare. OneLife Network webbplatsen ger information om nya produkter, till exempel den första fysiska OneCoin-produkten - OneTablet.
  • OneCoin.eu innehåller de senaste nyheterna och information om OneCoin kryptovalutan, juridiska dokument och detaljer rörande överenskommelser, OneCoin blockkedjan och kryptovaluta i allmänhet.
  • OneAcademy.eu är webbplatsen för OneLife Network's mest framgångsrika produkt - en serie innovativt kryptovaluta utbildningsmässigt material. De sju kurserna är nyligen ombyggda för att återspegla de senaste finansiella trenderna och några av de mest framgångsrika internationella affärsexperterna demystifierar kryptovaluta genom att ge OneAcademy studenterna upplysande lektioner.
  • OneWorldFoundation.eu är hemmet för den ideella organisationen, som hjälper till att ge underprivilegierade samhällen tillgång till utbildning och information.

Förhandsgranska eller ladda ner vårt presspaket för att få mer information om företaget.

Du kan nå vår pressavdelning på press@onlife.eu eller genom att använda kontaktformuläret på webbplatsen, där du kan ställa frågor och enkelt skicka in dina pressuppgifter.

Google översättning

 

OneLife-OneCoin office

OneLife-OneCoin office

OneLife nyckelpelare

Förtroende och stabilitet
Vi prioriterar ett ömsesidigt förtroende mellan OneLife och dess medlemmar. För att uppnå en stabil, god tillväxt erbjuder vi en öppen och transparent miljö.

Professionellt förhållningssätt
Varje medlem i vårt team är dedikerade till ständig förbättring av både kvalitet och funktionalitet i OneLife Network. Framför allt ställer vi höga krav på professionalism och positiv, personlig etik.

Skapa exceptionella ledare
Vi strävar efter att skapa morgondagens finansledare genom, att erbjuda innovativa utbildningstjänster, tillgång till de rätta verktygen och möjligheter till mentorskap.

Belöna framgång
Vår bonus- och provisionsplan tillåter våra medlemmar vinst på varje nivå av nätet; framgång är direkt relaterad till varje persons nivå av motivation och ansträngning.

Bemyndiga och utbilda
Vår innovativa e-learning plattform, OneAcademy, ger studenterna vägledning och utbildningsverktyg de behöver för att uppnå finansiell läs och skrivkunnighet.

Ge tillbaka
Vi tror framgångsrika företag måste ge tillbaka till de som behöver. OneWorld Foundation hjälper missgynnade samhällen genom att ge tillgång till utbildning och informationsteknik.

Kulturell integrering och respekt
Med närmare 3,5 miljoner medlemmar (aug 2018), som representerar 240 olika nationaliteter, är det klart att vi lägger ett enormt värde på främjande av mångfald och äkthet. Vi välkomnar medlemmar av alla raser, kulturer, religioner och åldrar till OneLife Network.