www.dig1coin.se

Finansiell Expert - Angel Marchev

Angel MarchevAngel Marchev

Professor Assist., PhD

Prof. Marchev har utbildats av datorspel sedan fyra års ålder. När han var på gymnasiet deltog han redan som instruktör för olika datahanteringsspel och aktiva metoder för utbildning, så han har mer än 15 års erfarenhet av undervisning. Han lär ut en mängd olika kurser och har utmärkt sig för att genomföra aktiva metoder i dem alla. Praktiskt taget 100% av hans klasser är antingen interaktiva eller spel.

Han är doktorand i implementering av datasimulering och modellering i investeringsportföljsteori. Han har specialiserat sig på riskteori vid ett sommarinstitut, organiserat av det europeiska matematiska samhället. Han är också en certifierad SME-konsult vid Instiituut voor het Midden en Kleinbdrijf.

Angel Marchev har mer än 50 publikationer, varav inte mindre än 30% publiceras internationellt. Han har tjänat värdefull internationell erfarenhet samtidigt som han undervisar i flera prestigefyllda Erasmus Intensive Programs, där han alltid har fått positiv feedback från studenterna och från de deltagande på lärarutbildningen. 

Finans Nivå 1

Introduktion till ekonomi

av Angel Marchev

Lär dig om pengar, finans och finansmarknader. Om du är ny på fältet, börja här. Vår första nivå lägger grunden, som täcker ekonomiska principer, nyckelvillkor och standarder inom ekonomisk förvaltning.

Svårighetsnivå: Nybörjare
Föreläsningar: 7
Extra material: 1 manual
Video: 2 timmar och 49 minuter
Språk: Engelska, Kinesiska, Rumänska, Ryska, Polska, Tjeckiska, Spanska, Arabiska och Portugisiska
Inkluderar: Avslutningsbevis

Finans Nivå 2

Risk- och aktiemarknaden

av Angel Marchev

Denna nivå förklarar aktiehandel, tillgångsklasser och analyser samt aktiemarknadsprognoser. Börja förstå risk och dess beteendeperspektiv, och utforska kryptovaluta som en tillgångsklass.

Svårighetsgrad: Junior
Föreläsningar: 7
Extra material: 1 manual
Video: 2 timmar och 53 minuter
Språk: Engelska, Kinesiska, Rumänska, Ryska
Inkluderar: Avslutningsbevis

Finansiell Expert - Ioannis Kantartzis

Ioannis KantartzisIoannis Kantartzis

MBA Lecturer, Professionell Handlare

Ioannis Kantartzis föddes i Ottawa, Kanada och växte upp i Thessaloniki, Grekland. Han erhöll sin BA (Hons) i ekonomi från Makedonien, Thessaloniki, Grekland 1994. Han har en MSc (Master of Science) i pengar, bank och finans från Birmingham University, Storbritannien, ett diplom i ekonomiska studier från Universidad Autonoma, Madrid, Spanien samtidigt som alla relevanta certifieringar i derivat och marknadstillverkning innehas. Han har genom sina 18 år av yrkeserfarenhet haft höga positioner hos mäklare och investeringsbanker i Grekland och Storbritannien. Hans expertis ligger i OTC-produkter, online-handel, som täcker ett brett spektrum av intressen (CFD, FX, Options, API, Aktier etc) på globala marknader. Han är medlem i många professionella organ, främst som medlem i CISI i Storbritannien, medan han agerar som besökande föreläsare i utbildningsinstitutioner om ämnen, som portföljförvaltningsalternativ och terminer.  

Finans Nivå 3

Forex och teknisk analys av finansiella marknader

av Ioannis Kantartzis

Vad är teknisk analys? Lär dig hemligheterna och nyckelegenskaperna på de finansiella marknaderna. Förstå på djupet hur man läser tekniska diagram och analyser. Lär dig hur du utvecklar marknadsprognoser genom olika analytiska metoder.

Svårighetsnivå: Specialist
Föreläsningar: 3
Extra material: 1 manual, Power Point presentation
Video: 60 min
Språk: Engelska, Kinesiska, Rumänska, Ryska
Inkluderar: Avslutningsbevis

Finans Nivå 4

Riskförvaltning och ekonometrisk analys

av Ioannis Kantartzis

Lär dig på djupet hur du skapar ekonometrisk analys och bli mer bekant med finansiella tillgångar. Börja modellera din analys om kunskapen från tidigare nivåer och börja använda dina färdigheter.

Svårighetsnivå: Professionell
Föreläsningar: 8
Extra material: 2 manualer, Power Point presentation
Video: 99 min
Språk: Engelska, Kinesiska, Rumänska, Ryska, Polska, Tjeckiska, Spanska, Arabiska, Portugisiska
Inkluderar: Avslutningsbevis

Google Översättning

 

Finansiell Expert - Numan Ulku

Numan UlkuDr Numan Ulku

Phd, Universitetslektor

Dr Numan Ulku är professor i finans och samtidigt erfaren handlare på finansmarknaden sedan 27 år. I sin akademiska karriär har han lärt ut över 700 kurser om ämnena Ekonomisk Ekonomi, Internationell Finans; Ekonometrisk; Finansmarknad, Finansekonometrisk etc. Han har lärt ut på många högprofessionella universitet runt om i världen, inklusive Central European University, Otago och AUBG. Som vi nämnde tidigare hade Dr Ulku en dubbel-väg, både som akademiker och professionell handlare. Utöver sitt akademiska arbete och aktiviteter har han deltagit i många stora projekt och har stor erfarenhet av handel

Finans Nivå 5

Beteendefinans och avancerad analys

av Numan Ulku

Handelsverktyg och bredare begrepp av grundläggande och teknisk analys. Den här nivån ger dig bred kunskap om olika handelsverktyg och metoder.

Svårighetsgrad: Expert
Föreläsningar: 7
Extra material: 1 manual, Power Point presentation
Video:
Språk: Engelska, Kinesiska
Inkluderar: Avslutningsbevis

Finansiell Expert

Dr Eva PorrasDr Eva Porras

PhD, finansiell expert

Dr Eva Porras har 2 doktorander i ekonomi, en från Florida Atlantic University (USA) och en från University of Almeria (Spanien). Hon har också deltagit i doktorsexamen på Harvard Business School. Med hänvisning till akademin omfattar hennes arbetslivserfarenhet åtta år vid Instituto de Empresa (IE), Madrid, Spanien, där hon innehade ställningen som chef för masterprogrammen i finans. Hon var akademisk dekan på CEU Business School i Budapest, Ungern.

För närvarande är hon medlem i investeringskommittéerna och de politiska underkommittéerna i Zonta International Foundation och Zonta International, USA. Hon är också partner i två konsultföretag i Spanien och Ungern där hon hjälper företag, att växa och avslöja sin verkliga potential.

Finans Nivå 6

Beteendeekonomi

av Numan Ulku & Dr Eva Porras

Kursen använder psykologi och ekonomi för att förklara avvikelserna på finansmarknaderna. Få mer fördjupad kunskap om beteendestörningar och en kort insikt i deras direkta effekt på IPO: er.

Svårighetsgrad: Master
Föreläsningar: 6
Extra material: 1 Manual
Video: 1 timme och 35 minuter
Språk: Engelska, Kinesiska, Rumänska
Innehåller: Avslutningscertifikat

Finans Nivå 7

IPO-process och värderingar

av Dr. Eva Porras

Denna modul syftar till, att ge en grundlig förståelse av IPO-processen till affärsmän, som planerar att expandera sina affärsverksamheter. Efterföljande de föregående föreläsningarna, som lyfte fram väsentligheten och utvecklingen av börsintroduktioner, understryks den andra delen av fördelarna och nackdelarna med att gå publikt och hur man ser till, att slutresultatet kommer vara till nytta för alla berörda parter.

Svårighetsgrad: Master Pro
Föreläsningar: 6
Extra material: 1 manual
Video: 1 timme och 30 minuter
Språk: engelska
Inkluderar: Avslutningsbevis

Finance for children