www.dig1coin.se

Google Översätt

 

Vad är blockkedja?

Skräddarsydd för framtida bevis

Skräddarsydd för framtidsbestämda masstransaktioner kan OneCoin blockkedja utföra fler transaktioner än globala kreditkortsleverantörer.

OneCoins blockkedja består av varje transaktion, som någonsin utförts i OneCoin. Anonyma transaktioner är inte tillåtna och företaget följer strikt policy mot penningtvätt, som utför KYC-förfaranden i olika aspekter av sin verksamhet.

OneCoin är den första kryptovalutan, som lagrar KYC-dokument på dess blockkedja.

Blockkedja bygger på protokoll, som autentiserar, validerar och lagrar information i konsekventa, obrutna sekvenser, som gör systemet säkrare genom att eliminera försök till bedrägeri, duplicering och förfalskning.

På grund av sitt centraliserade system, liknar OneCoin blockkedjan inte en offentlig huvudbok, som blockkedjan hos decentraliserade kryptovalutor. Vi är stolta över, att vara det första kryptovaluta-företaget i branschen, som introducerade en månadsvis revision av dess blockkedja. Alla OneCoin blockkedja-revisionsrapporter har visat, att OneCoin blockkedjan är konsekvent och att antalet minskade mynt är äkta.

Blockkedjan

Blockkedja är en digital teknik, som registrerar och verifierar transaktioner. Blockkedja förändrar hur många branscher fungerar, inklusive finansmarknaderna. Det är ett nyckelverktyg för innovationer, särskilt kryptovalutor i allmänhet och i synnerhet OneCoin.

Ett säkert verktyg, som skapar kostnadseffektiva affärsnätverk, blockkedjans huvudbok kan följa och spåra allt av värde.

Den nya OneCoin blockkedjan är mycket kraftfull och kan hantera fler transaktioner än kreditkortsleverantörer. Den körs varje minut, vilket gör den valet för handlare, eftersom den lagrar användarnas KYC-dokument - en ny standard i kryptovalutaindustrin.