www.dig1coin.se

ONECOINCLOUD UPDATE

Please be informed that OneCoinCloud packages are no longer available as of April 22nd, 2019.

The service will be accessible until May 23rd, 2019, so all users should migrate their data from OneCoinCloud prior to this date.

OneCoinCloud packages, acquired within the last year, will be refunded. 

One CoinCloud

Varför One CoinCloud?
OneCoinCloud är ett unikt molnbaserat erbjudande för användare som letar efter en lagringslösning med krypteringsfunktioner på klientsidan.

Alla CoinCloud-paket ger ett militärt nivåskydd för dina data, eftersom bara användaren kan låsa och låsa upp filer. Krypteringen garanterar att leverantören har noll-kännedom om dina filer. Lösenordet är endast tillgängligt för användaren, som skapar det.

OneCoinCloud skapar en krypterad enhet på ditt system och säkerställer därför att ingen utan du har tillgång till dina filer. Använd lås-knappen för extra skydd, se till att även om din dator eller mobilenhet är vilse kommer ingen någonsin att kunna se ditt krypterade innehåll!

Vad kan du göra med One CoinCloud?
I en enkel och lysande app får både företag och privatpersoner möjlighet att lagra filer säkert och surfa privat på Internet från alla platser i världen!

OneCoinCloud ger extra lagring på din dator eller mobilenhet, där du kan lagra, komma åt och hantera dina viktigaste, känsliga filer när som helst.

Hämta och installera CoinCloud-appen på din dator eller mobilenhet.

Windows OS X Android IOS
Ladda ner Ladda ner Ladda ner Ladda ner

One CoinCloud FAQ

1. Vad är OneCoinCloud?
OneCoinCloud är en säkerhetslösning som erbjuder kryptering på klientsidan, virtuellt privat nätverk (VPN) och Secure Browser.

2. För vilken typ av enheter är OneCoinCloud användbar?
OneCoinCloud är för närvarande tillgänglig som en skrivbordsapplikation för Windows och OS X, och en mobilapp för Android och iOS-enheter.

3. Hur kan jag registrera mig för OneCoinCloud?
Gå till http://onecoincloud.eu och välj det paket du vill ladda ner. När du har betalat ditt paket i OneCoin Shop (OneCoin backoffice) får du en aktiveringskod som du måste ange vid registrering i appen. Observera att du inte kommer att kunna börja använda programmet utan att ange aktiveringskoden.

4. Vilka erbjuder OneCoinCloud?
OneCoinCloud erbjuder tre paket: CoinCloud GRATIS, CoinCloud och CoinCloud PLUS.

a. CoinCloud GRATIS, vilket ger dig klientsidekryptering med noll-kunskaps skydd, 250 MB krypterat lagringsutrymme med hög säkerhet i ett år!

b. CoinCloud, vilket ger dig klientsidekryptering med noll-kunskap sekretess, 15 GB krypterat lagringsutrymme med skydd på militär nivå i ett år! På toppen av det ger OneCoin dig GRATIS 500 Tokens!

c. CoinCloud PLUS är det bästa erbjudandet, vilket ger dig klientsidekryptering med noll-kunskap sekretess, skydd på militär nivå, krypterad lagring i 100 GB, en mycket säker webbläsare och en VPN-anslutning i ett år! Dessutom får du GRATIS 3000 Tokens!

När du prenumererar på något av paketen får du 1 år förbetalt abonnemang. När perioden löper ut måste du förnya din prenumeration för att fortsätta använda tjänsten.

5. Vilka språk erbjuder OneCoinCloud?
OneCoinCloud är för närvarande tillgänglig på engelska och kommer snart att vara tillgänglig på kinesiska. Sedan kommer fler språk att följa.

6. Hur kan jag få OneCoinCloud APP för min enhet?
Gå till http://onecoincloud.eu och hämta appen för din enhet (skrivbord eller mobil). OneCoinCloud har stöd för Windows, OS X, Android och iOS-enheter.

Du kan också ladda ner OneCoinCloud för din mobilenhet på din mobilmarknad - antingen Google Play eller App Store.

7. Hur skapar jag OneCoinCloud konto?
När du har betalat för tjänsten får du en aktiveringskod. När du öppnar programmet först blir du ombedd att skapa ett nytt konto. För att göra det, ange din e-postadress, skapa och upprepa ditt lösenord, lägg till en ledtråd (obligatoriskt) och ange din aktiveringskod. Godkänn användarvillkoren och klicka på registrera.

Kom ihåg att spara ditt lösenord någonstans, eftersom noll-kunskap sekretess hindrar oss från att få tillgång till din information.

8. Hur börjar jag kryptera mina filer? 
När du konfigurerar ett konto för OneCoinCloud-appen skapas en krypterad enhet på ditt system. Allt du placerar där kommer genast att krypteras. Detta kommer att se till att ingen har tillgång till ditt molninnehåll. För ytterligare skydd, använd lås-knappen för att se till att även om enheten stulits eller förloras kommer ingen någonsin att se ditt krypterade innehåll.

9. Vad är klientside-kryptering?
Använda kryptering på klientsidan innebär att krypteringsprocessen utförs på din enhet. Den krypterade versionen av dina filer laddas upp till våra servrar och de vanliga textfilerna (ej krypterade) lämnar aldrig din enhet. Även vi som tjänsteleverantör vet inte vilken typ av data du lagrar på ditt konto. Dina filer kan låsas och låsas upp endast med ditt lösenord.

10. Hur säker är OneCoinCloud?
OneCoinCloud ger dig den ultimata filsäkerheten, som finns tillgänglig på marknaden. Kryptering på klientsidan är ett militärt skydd för dina data, eftersom bara du, användaren, håller en nyckel till fillåsning och upplåsning. Vi, som tjänsteleverantör, kan inte dekryptera och komma åt någon värddatatid, och har därför ingen kunskap om dina filer.

11. Vad händer om jag förlorar mitt lösenord?
Om du glömt ditt lösenord kan du klicka på knappen "visa fråga" och använda din "fråga" för att återkalla lösenordet. Det här alternativet skickar ett mail till adressen som är kopplad till det registrerade kontot.

Om du fortfarande inte kommer ihåg ditt lösenord behöver du kontakta supportteamet för att återställa ditt konto. Observera att vårt supportteam inte kan återställa ditt lösenord, men bara utföra ett kontoåterställning, eftersom vi har noll-kunskap om dina lösenord och innehåll. Om du återställer ditt konto leder det till att du tar bort krypterat innehåll du äger, så se till att du skapar ett lösenord som du aldrig kommer att glömma!

12. Har tjänsten tillgång till mina krypterade filer?
Nej, vi har absolut ingen tillgång till dina krypterade filer. Detta är en del av den noll-kännedom som vi tillhandahåller. Tjänsten tillhandahåller ingen nyckel för att dekryptera dina filer. Dina filer är krypterade på din enhet och låses samt låses upp endast med ditt lösenord. Se till att du aldrig förlorar ditt lösenord, eftersom vi inte har möjlighet att återställa det till dig.

13. Vad är VPN?
Ett virtuellt privat nätverk eller VPN är en funktionalitet som utökar ett privat nätverk över ett offentligt nätverk, till exempel Internet. Det gör det möjligt för användare att skicka och ta emot data över gemensamma eller offentliga nätverk som om deras enheter var direkt anslutna till det privata nätverket och därmed dra nytta av funktionaliteten och säkerheten i det privata nätverket.

14. Vad är säker webbläsare?
Säker surf eller använda en säker webbläsare är en extra säkerhetsfunktion. Använda säker webbläsare innebär att inga cookies, historik, lösenord eller loggningar sparas från din verksamhet via Internet.

15. Hur är OneCoinCloud och OneCoin relaterade?
OneCoinCloud är ett unikt molnförvaringserbjudande endast för OneCoin-medlemmar!

OneCoin ger sina kunder CoinCloud-appen - den säkraste klientside krypterade moln lagrings-lösning som du hämtar på http://onecoincloud.eu och betalar på OneCoin Shop. Installera CoinCloud i några enkla steg!

16. Hur betalar jag för CoinCloud och CoinCloud PLUS?
När du väl valt ditt CoinCloud-paket måste du gå till OneCoin Shop där du betalar och tar emot aktiveringskoden för att installera appen.

Kom ihåg att inte personen som har köpt paketet, men den som löser in aktiveringskoden, får de Token som motsvarar det valda paketet och även motsvarande bonusar.

17. Hur installerar jag APPen och mottager tokens som bevisas med de betalda paketen?
Aktiveringskoden kommer att begäras under installationen av App. Du kommer att få aktiveringskoden direkt efter att du har köpt paketet i OneCoin Shop. Samma aktiveringskod måste lösas in i OneCoin Shop> Redeem Code, så att du kan få de Token som motsvarar paketet.

CoinCloud Gratis

CoinCloud GRATIS

One CoinCloud Gratis
Ingen kunskap behövs integritet
250 MB krypterad lagring
Filkryptering Funktionalitet
Filhanteringsoperationer
1 års varaktighet
GRATIS

Skaffa aktiveringskod

CoinCloud Plus

CoinCloud PLUS

One CoinCloud Plus
VPN-anslutning
Väldigt säker webbläsare
Ingen kunskap behövs skydd
100 GB krypterad lagring
Skydd på militär nivå
Filkrypteringsfunktionalitet
Filhanteringsoperationer
1 års varaktighet

Skaffa aktiveringskod

CoinCloud

CoinCloud

One CoinCloud
Skydd på militär nivå
Ingen kunskap behövs integritet
15 GB krypterad lagring
Filkryptering Funktionalitet
Filhanteringsoperationer
1 års varaktighet

Skaffa aktiveringskod