www.dig1coin.se

MAB - En köpman Mobil App Byggare

MABPartnerskap är en viktig del av vår verksamhet, vilket är anledningen till att vi har infört den mest kraftfulla blockkedjan, som utför fler transaktioner än globala kreditkortsföretag .

I linje med vår vision, att skapa en massmarknad för OneCoin, strävar vi efter att säkerställa globalt användande för myntet och tillgodose handlarnas behov. OneCoin är den bästa kryptovalutan för handlare - lätt att använda och med en blockkedja, som körs varje minut, dygnet runt, året runt.

Det senaste tillägget till OneLife-produktportföljen, M.A.B. (Mobile App Builder) - är en mobil applikationsbyggare, som är inriktad på offentliga personer, företagare och företagsägare.

M.A.B. kommer att möjliggöra tillväxt och expansion av det långa förväntade handelsnätverket och ge dem möjlighet, att bygga egna skräddarsydda mobila applikationer från start, utan att någon programmeringskunskap behövs. M.A.B. är lätt att använda och underhålla och ger i princip en lösning för alla de miljoner små och medelstora företagen världen över och letar efter ett prisvärt sätt, att öka sin marknad. Läs mer

Med M.A.B. har OneLife Network nu kapacitet, att välkomna köpmännen till OneFamily. Denna produkt kommer ge möjlighet till nätverksföretag, att ytterligare öka sin nedlina och dra nytta av belöningsfördelarna, som kommer från denna. Ett enda M.A.B. paket tillåter en extra maximerad uppgradering till 7000 euro, medan 7-pack kombo ger ytterligare en maximering på 35 000 euro. Med potentialen i denna innovativa och väldigt användbara produkt kommer nätverket nu kunna gå in i nästa steg i sin utveckling.

[OneLife Nyheter 161031]

MAB

OneLife Network introducerar Merchants "Mobile Application Builder". I backoffice, under sektionen "Merchants MAB" kan du titta på handledningar (tutorials) för alla videor och lära dig hur du får ut det mesta av din applikation. För att komma åt "testet" måste du ha genomgått alla 11 steg innan du klarar testet med minst 70% rätt svar innan du får tillgång. Läs mer


Mobile Application Builder (MAB) med Apple och Google Store publiceringsassistans

1 kod paket
- Paketet genererar 1000 BV: s och ger 1000 Tokens
- Pris (köpman): 1 100 EUR

Observera att 100 EUR avgiften för hjälp med publicering av appen inte genererar någon bonus eller provisioner, eftersom detta är en add-in service. 

7 koder paket
- Paketet genererar 5000 BV: s och ger 5000 Tokens
- Pris (köpman) 5 700 EUR

Observera att 700 EUR avgiften för hjälp med publicering av 7 appar inte genererar någon bonus och provisioner, eftersom detta är en add-in service.

Om Mobile App Builder (MAB) - Video