www.dig1coin.se

Om Sancho

Sancho är ett ört elixir från Himalaya bestående av 7 örter, som används av bergsfolken sedan flera hundra år tillbaka för att främja hälsan och som nu även blivit tillgängligt i väst.

Se den korta videon här intill för att lära dig mer om detta hälsofrämjande elixir.

Frågor och svar om Sancho.

Beställ örtelixiret Sancho.

Sancho är unik

Sancho är en unik blandning av eteriska oljor från Himalaya, som traditionellt används inom folkmedicinen för att främja det allmänna välbefinnandet. I Sancho är örterna koncentrerade, vilket medför att produkten blir mycket kraftfull och potent. Sancho är en ren naturprodukt, i vilken man tillvaratagit gammal kunskap och visdom från bergsfolken i Himalaya. För dem var det viktigt att hålla sig friska.

Vid Himalayas sluttningar används denna blandning också mot dålig andedräkt samt mot klåda vid insektsbett. Sancho är en ren och högkvalitativ naturprodukt, som framställs av de bästa råvarorna från Himalayas sluttningar och tillverkas enligt läkemedelsstandarden, GMP.

När du dricker Sancho eller droppar en droppe på ditt finger och för in i näsan kommer du känna hur Sancho lenar och öppnar upp dina luftvägar. 

Örterna har en stark och inneboende kraft, som frigörs när du använder Sancho och som får din kropp att stärkas och må bättre. Örterna är var och en för sig värdefulla för din kropp, när du vill öka ditt välbefinnande och tillsammans i Sancho bildar de en unik och kraftfull produkt, som du kan använda varje dag eller när du behöver stärka kroppen lite extra t-ex när du är eller håller på att bli förkyld.

En flaska Sancho räcker länge, till ca 70 — 80 doser. Sancho används flitigt av den lokala befolkningen utmed Himalayas sluttningar och nu kan även vi här i västerlandet ta del av denna uråldriga visdom från Himalaya, tillverkad och förpackad enligt västerländsk standard. Välkommen att prova du också. Du kommer inte att bli besviken. Merparten av de som använt Sancho har det numera, som ”standard” i sitt hus- och reseapotek!

Google översättning

 

LifePort - Hälsa till alla

Lifeport - hälsa till alla